Met het nieuwe AutoMaatje naar Wijkpunt voor Elkaer in Kudelstaart.

In de gemeente Kudelstaart zijn er veel mensen minder mobiel. Zij kunnen zelf niet meer voor vervoer zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik maken. ANWB-AutoMaatje biedt hiervoor een oplossing en wil inwoners van Kudelstaart helpen mobiel en actief te blijven. Automaatje is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto minder mobielen plaatsgenoten vervoeren tegen een geringe onkostenvergoeding.

Het Wijkpunt voor Elkaer is onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer en bevindt zich centraal in het dorp van Kudelstaart. Er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals bewegen, sjoelen, bloemschikken, creatief, geheugentraining, muziek etc. Met regelmaat zijn er optredens en voorlichtingsbijeenkomsten. U vindt het activiteitenoverzicht op www.zorgcentrumaelsmeer.nl/wijkpunt-voor-elkaer/activiteiten/ of op papier in het wijkpunt.

Wijkpunt Voor Elkaer is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 – 16.30 uur. Op woensdag en vrijdag zijn wij i.v.m. avond diner geopend tot 20.30 uur. Komt u eens langs voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een gezonde warme maaltijd en ervaar wat ‘Voor Elkaer’ u te bieden heeft.

Eten is niet alleen belangrijk om de goede voedingsstoffen binnen te krijgen maar het is ook nog een sociaal gebeuren. Het eten smaakt toch veel lekkerder als je samen bent? De maaltijden worden bereid uit verse ingrediënten in samenwerking met de keuken van Zorgcentrum Aelsmeer. Maandag, dinsdag en donderdagmiddag kunt u tussen 12.00 – 14.00 uur bij ons terecht voor een warme maaltijd. En op woensdag en vrijdag is het restaurant ‘s avonds geopend, en kunt u vanaf 17.00 uur genieten van een drie-gangen diner. Vrijwel iedere laatste vrijdag van de maand is er een “thema avonddiner”. Er wordt dan gekookt volgens de culinaire keuken van een land of thema. Graag vooraf reserveren. Ook met een speciaal dieet kunt u bij ons eten, graag even doorgeven bij reservering. Wij zijn er voor u, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Tel. 0297- 82 09 79.

Naast een gezellige activiteit of samen eten is het DE kans om weer nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen! Wilt u een keer eten in het wijkpunt maar bent u zelf niet mobiel… laat dan het ANWB- “AutoMaatje“ weten. U kunt mailen naar info@automaatje-aalsmeer.nl of telefonisch 0297-303141.U wordt dan door een vrijwilliger opgehaald en weer thuis gebracht. Wij zien naar u uit, tot snel!

Meer informatie over AutoMaatje klik dan hier.