Opening Wijkpunt Voor Elkaer

Gelukkig is er goed nieuws en kunnen landelijk de versoepelingen verder worden ingezet. Bij het Wijkpunt ‘Voor Elkaer’ betekent dit dat we blij zijn dat we het restaurant weer kunnen openen voor bezoekers. Wij gaan vanaf maandagmorgen 7 juni weer open. Binnen gelden nog wel de maatregelen zoals: bij binnenkomst vraagt de gastvrouw/ -heer of u geen klachten hebt die bij corona kunnen voorkomen en kijkt de gastvrouw/ -heer of er voldoende zitplaatsen zijn aan de tafels; tijdens het lopen draagt u een mondkapje – deze mag u af doen wanneer u aan tafel zit; onderling 1,5 meter houden; vaak handen wassen.

Restaurant: • Het Wijkpunt ‘Voor Elkaer’ is op maandag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur open voor een kop koffie of thee. Om 11.30 uur gaat de gastvrouw/ -heer de lunch voorbereiden en kan dan geen bestelling meer opnemen. Er kunnen in juni maximaal 20 personen tegelijk binnen zijn voor koffie/ thee. • Tussen 12.00 en 13.00 uur serveren we de warme maaltijden, zoals via Tafeltje Dek je geleverd. Er kunnen bij de warme maaltijd maximaal 15 personen deelnemen.

Vooraf vragen wij u om een aanmelding, die ruim 24 uur van te voren wordt doorgegeven. De keuken van het Zorgcentrum Aelsmeer levert de vers bereide maaltijden aan. U heeft de keuze uit het menu met 2 verschillende maaltijden/ dag. De aanvraag met de menukaart kan via de gastvrouw van het Wijkpunt worden gemeld. Helaas is in juni de lunchkaart nog niet beschikbaar voor een broodje ed. Wij zullen geen maaltijden meer aan huis leveren.

Activiteiten: • Maandagmorgen en donderdagmorgen activiteiten om 10.00 en 11.00uur: Maandag: geheugentraining en buiten wandelen met begeleiding; Donderdag: buiten wandelen met begeleiding. Wij hopen eind juni verder open te gaan en meer mogelijkheden te bieden. Dit hangt samen met de landelijke versoepelingen.