Tafeltje Dek Je

Goed blijven eten is van levensbelang. Het zorgt voor weerstand, vitaliteit en ‘lekker in je vel’ zitten. Wanneer het niet meer lukt om zelfstandig de maaltijd te bereiden is het fijn als het voor u gedaan wordt. Zorggroep Aelsmeer brengt graag vers bereide maaltijden, uit eigen keuken, bij u thuis. U heeft elke dag keuze uit twee menu opties.

Deze voorziening is uitsluitend voor ouderen, zieken en gehandicapten die niet in staat zijn om zelf hun maaltijd te verzorgen.

Welke maaltijden kiest u?
U kunt kiezen uit een hoofdgerecht, soep en nagerecht.

Hoe werkt het? 
De maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van Zorggroep Aelsmeer waarna ze direct bij u thuis worden bezorgd door onze vrijwilligers. Bezorging van de maaltijden is mogelijk van maandag tot en met zaterdag en is altijd tussen de middag (11.30 – 12.30 uur)
Eens per drie weken ontvangt u een drietal menulijsten. Op deze lijsten kunt u de maaltijd van uw keuze aangeven en uiteraard is het daarnaast mogelijk om individuele (dieet)wensen als gemalen voeding en/of dieetmaaltijden te bespreken.

Wat kost het? 
Een maaltijd kost tussen de €8,50 en € 10,-. De kosten voor een drie gangen menu zijn € 10,= , twee gangen menu kost € 9,25  en voor alleen het hoofdgerecht betaalt u € 8,50.
Afhankelijk van uw inkomen is een korting mogelijk op de maaltijden. U ontvangt € 3,- korting per maaltijd als u in het bezit bent van een Aalsmeerpas. Ligt uw inkomen tussen 125% en 150% van het sociaal minimum dan komt u in aanmerking voor  €1,= subsidie.

Hoe regel ik dit? 
Lukt het u niet meer om zelf een warme maaltijd te bereiden of te organiseren en is er niemand die u hierin kan ondersteunen?  Alleen dan kunt bij Zorggroep Aelsmeer een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor deze voorziening. Bel de coördinator van TDJ via 0297-326050 of mail naar tdj@zg-aelsmeer.nl

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met Suzanne Smits.
Telefoonnummer: 0297-326050.
Dinsdag en woensdag van 08.00 – 16.30 uur
Donderdag en vrijdag van 08.00 – 14.00 uur.
E-mail: tdj@zg-aelsmeer.nl