Tafeltje Dek Je

Goed blijven eten is van levensbelang. Het zorgt voor weerstand, vitaliteit en ‘lekker in je vel’ zitten. Wanneer het niet meer lukt om zelfstandig te koken is het fijn als het voor u gedaan wordt. Een van de onmisbare schakels in onze zorgketen is Tafeltje Dek Je. Een begrip in Aalsmeer en omgeving.

Deze voorziening is uitsluitend voor ouderen, zieken en gehandicapten die niet in staat zijn om zelf hun maaltijd te verzorgen.

Keuken

De maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van Zorgcentrum Aelsmeer waarna ze direct worden bezorgd door vrijwilligers. Bezorging van de maaltijden gebeurt van maandag tot en met zaterdag, tussen 11.30 en 13.00 uur.
Elke drie weken ontvangt u een menulijst die u met een van de volgende bezorgingen ingevuld weer meegeeft. Op deze lijsten kunt u de maaltijd naar wens aankruisen en uiteraard is het daarnaast mogelijk om individuele (dieet)wensen als gemalen voeding en/of dieetmaaltijden te bespreken.

Aanvragen Tafeltje Dek Je

Lukt het u niet meer om zelf een warme maaltijd te bereiden of te organiseren en is er niemand die u hierin kan ondersteunen?  Alleen dan kunt bij Zorgcentrum Aelsmeer een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor deze voorziening. Sandra de Jong (coördinator van Tafeltje Dek Je van Zorgcentrum Aelsmeer) verzorgt de inschrijvingen en coördineert de planning en de vrijwilligers die de maaltijden bezorgen.

Keuzemenu

Alle gebruikers kunnen kiezen voor:

3 gangen menu à € 9,- (hoofdgerecht, soep en nagerecht)
2 gangen menu à € 8,- hoofdgerecht met soep of nagerecht)
1 gang menu à € 7,- (alleen hoofdgerecht)

Korting
Afhankelijk van uw inkomen is een korting mogelijk op de maaltijden. U ontvangt € 3,- korting per maaltijd als u in het bezit bent van een Aalsmeerpas. Heeft u geen Aalsmeerpas en wilt u weten of u in aanmerking kunt komen? Het Zorgcentrum kan u informatie verstrekken.

Borg

Bij aanvang van het gebruik van Tafeltje Dek Je betaalt u een bedrag van € 55, – als borg voor de warmhoudbox waarin de maaltijden worden bezorgd. Zodra u stopt met het gebruik van maaltijden via Tafeltje Dek Je dient de box te worden ingeleverd bij de receptie van het Zorgcentrum. U krijgt hiervan een ontvangstbewijs en de borg wordt verrekend en/of aan u terugbetaald.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sandra de Jong.
Telefoonnummer: 0297-326050.
Dinsdag en woensdag van 08.00 – 16.30 uur
Donderdag en vrijdag van 08.00 – 14.00 uur.
E-mail: sdejong@zorgcentrumaelsmeer.nl