Thuiszorg Aalsmeer

 

Onder de naam Thuiszorg Aalsmeer biedt Zorgcentrum Aelsmeer, Thuiszorg Verpleging en Verzorging en Thuiszorg hulp bij het huishouden in gemeente Aalsmeer.

Thuiszorg Aalsmeer bestaat uit 3 teams welke gevestigd zijn op het Driekolommenplein, Poldermeesterplein het Nobelhof. De teams bestaan uit enthousiaste verpleegkundige en verzorgende en worden geleid door een vakbekwame wijkverpleegkundige.

Thuiszorg kan aangevraagd worden door het ziekenhuis of de huisarts maar u kunt ook zelf contact met ons opnemen.

Als u zorg aanvraagt heeft u in eerste instantie contact met de wijkverpleegkundige. Zij bepreekt samen met u (en uw naasten) de zorgvraag. Tijdens dit gesprek kijkt de wijkverpleegkundige samen met u naar welke ondersteuning u nodig heeft en hoe we deze ondersteuning met elkaar kunnen realiseren. Hierbij hebben wij als doel om uw zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven te behouden en waar mogelijk zelfs te vergroten.

De wijkverpleegkundige heeft een groot netwerk binnen het welzijnswerk en paramedische disciplines. Ze heeft regelmatig overleg met medewerkers van onze Ontmoetingsgroep, casemanager dementie, fysiotherapeuten, ergotherapeuten enzovoorts. Waar nodig kan zij u ook doorverwijzen naar een van deze disciplines.

Thuiszorg zit in het basispakket van de zorgverzekering en valt niet onder het eigen risico. Dit betekend dat er geen extra kosten zijn voor het ontvangen van thuiszorg.

 

Wat krijgt u als u kiest voor Thuiszorg Aalsmeer:

  • Professionele zorgverlening van betrokken enthousiaste medewerkers die zorgen vanuit hun hart.
  • Zorg die op korte termijn ingezet wordt
  • Zorg die zoveel mogelijk aansluit op uw persoonlijke situatie
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van Zorgcentrum Aelsmeer zoals ons eigen magazine Voor ons Allemael, deelname aan verschillende activiteiten en uitjes ,en de mogelijkheid gebruik te maken van ons vervoer op maat.
  • Korte lijnen tussen de zorgvrager, familie, zorgverlener en overige disciplines

Sinds de huishoudelijke zorg thuis onder de WMO is komen te vallen en het gefinancierd wordt door de gemeente, is dit een speciale afdeling van Thuiszorg Aalsmeer. De vele medewerkers, die werkzaam zijn in de huishouding thuis, zwermen uit over Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn om huishoudelijk hulp te bieden, daar waar noodzakelijk. Thuiszorg Aalsmeer is één van de organisaties, die door de gemeente is uitgekozen om huishoudelijke zorg thuis te mogen leveren.

De Verpleging en Verzorging is ondergebracht in meerdere locaties, zie de volgende rubriek.

Kantoor

Het hoofdkantoor van de Thuiszorg Aalsmeer is gelegen aan het Drie Kolommenplein. Vandaaruit werken de planners die de dagelijkse ritten en roosters maken voor de verzorging en huishoudelijk medewerkers. U kunt hier gedurende kantoortijden, vrijblijvend terecht voor vragen over zorg, maar ook over welke instantie u voor bepaalde zaken moet benaderen.

Locaties en (bezoek)adressen

Thuiszorg Aalsmeer / Drie Kolommen
Verpleging en Verzorging // Huishoudelijke Verzorging

Drie Kolommenplein 1 – 3de etage
1431 LA Aalsmeer
Telefoon: 0297 – 367681
Email: thuiszorg@zorgcentrumaelsmeer.nl

Zorgconsulent
Telefoon: 0297-820966

Planning
Telefoon: 0297 – 367681

Klik hier voor Google map: Routebeschrijving

Thuiszorg Aalsmeer / Steunpunt Oosteinde
Poldermeesterplein 16-18
1432 JZ Aalsmeer
Telefoon: 0297 – 326050

Klik hier voor Google map: Routebeschrijving

Thuiszorg Aalsmeer / Voor Elkaer
Nobelhof 1 – 1ste etage
1433 JZ Kudelstaart
Telefoon: 0297 – 326050

Klik hier voor Google map: Routebeschrijving