Hulp bij het huishouden

Wanneer huishoudelijke activiteiten u te zwaar of te moeilijk worden, kan huishoudelijke zorg uitkomst bieden. Onze medewerkers komen bij u langs om u te ondersteunen bij bijvoorbeeld het schoonmaken van uw huis en de verzorging van de was. Ons uitgangspunt is; één vaste medewerker op een vaste dag op een vast tijdstip.

Voor huishoudelijke zorg kunt u een aanvraag doen bij het sociaal loket van de gemeente, Aalsmeer Telefoon: 0297 – 387575.

Wat heeft Thuiszorg Aalsmeer Hulp bij het huishouden u te bieden?

Na ontvangst van de zorgaanvraag via het Loket Wonen,Welzijn en Zorg van uw gemeente, wordt er binnen 2 tot uiterlijk 5 dagen, contact met u opgenomen. Als het een nieuwe aanvraag betreft volgt er zo spoedig mogelijk een huisbezoek om de zorgvraag vast te leggen.

Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers u zo goed mogelijk van dienst zijn en zoeken iemand die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. U krijgt hulp voor de werkzaamheden die u zelf in huis, wegens omstandigheden, niet meer kunt doen. Afhankelijk van wat er noodzakelijk en afgesproken is, maakt uw medewerkster uw huis schoon, verzorgt eventueel was- en strijkgoed, verzorgt de broodmaaltijd en/of maakt het bed op.

Kortom Thuiszorg Aalsmeer maakt uw huishouden weer op orde. Ook als u een dagje ouder wordt ondersteunen wij u in de vorm van advies en instructie over het huishoudelijke werk. Ook voor een luisterend oor kunt u terecht bij onze medewerkers. Een kopje koffie en een gesprek op zijn tijd, is net zo waardevol als een schoongemaakt huis.

In uw gemeente?

In deze gemeenten bieden wij hulp bij huishouden:

  • Aalsmeer
  • Kudelstaart
  • De Kwakel

Zorgdossier

De zorgconsulent komt bij u op huisbezoek, maakt kennis met u en bespreekt uw wensen. De afspraken worden vastgelegd in uw persoonlijk zorgdossier dat bij u thuis wordt achtergelaten. Tevens wordt in dit dossier de verleende zorg elke keer bijgewerkt.

Wat moet u betalen?

Voor de huishoudelijke verzorging betaalt u een eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van uw inkomen. U krijgt uw rekening van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). http://www.hetcak.nl/

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met de Planning Huishoudelijke Verzorging. Van Maandag t/m Vrijdag bereikbaar van 8.00-16.30 uur.
Drie Kolommenplein 1 – 3de etage
1431 LA Aalsmeer
Telefoon: 0297 – 367681

Meer informatie over het aanvragen van hulp bij het huishouden