Zorgcentrum Aelsmeer zoekt vrijwilligers 

Alle afdelingen van het Zorgcentrum Aelsmeer werken graag met vrijwilligers. Deze extra handen zijn ook echt hard nodig. Vrijwilligers geven de ondersteuning die nodig is om een fijnere, betere kwaliteit van zorg te bieden. En die verdient toch iedereen?

Contact

Wilt u meer weten? Schroom dan niet en neem contact op met Tanja Eichholtz.
teichholtz@zorgcentrumaelsmeer.nl

Aanwezig op maandag en dinsdag in Aalsmeer.
Telefoon: 0297-326050
Op donderdagmiddag en vrijdagochtend in Kudelstaart.
Telefoon: 0297-820979

Vacatures vrijwilligers:

 

Gezocht
Mensen die een wandelingetje willen maken

De meeste van onze bewoners vinden het heerlijk om even naar buiten te gaan. Even een frisse neus halen, gezellig een praatje maken. Alleen lukt dat soms niet altijd, bijvoorbeeld omdat ze in een rolstoel zitten en/of de kinderen verder weg wonen.
Heeft u tijd en zin om af en toe met een van onze bewoners een wandelingetje te maken? Meld u zich dan bij Tanja Eichholtz, vrijwilligerscoördinator, via e-mail teichholtz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Of telefonisch op maandag en dinsdag via 0297-326050 of op donderdagmiddag en vrijdagochtend via 0297-820979.

Uw hulp wordt erg gewaardeerd!


 

Gezocht
Welke kleur vingers heeft u?
In “Wijkpunt voor Elkaer” zijn we per september opzoek naar een vrijwilliger die kan helpen bij het bloemschikken.
Het bloemschikken vindt plaats op donderdag middag, om de week.
 Als vrijwilliger helpt u, samen met en paar mede vrijwilligers, met het klaarzetten en opruimen van alle spullen en u geeft uitleg of tips tijdens het bloemschikken aan de bezoekers.
Indien mogelijk helpt u om de beurt met het ophalen van de bloemen bij Duo plant.

Gezelligheid staat voorop en er is voldoende tijd om een praatje te maken met de bezoekers. Ook u gaat met een bloemetje naar huis!
“Wijkpunt voor Elkaer”, Nobelhof 1, te Kudelstaart

Heeft u tijd en zin om te helpen bij het bloemschikken? Meld u zich dan bij Tanja Eichholtz, vrijwilligerscoördinator, via e-mail teichholtz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Of telefonisch op maandag en dinsdag via 0297-326050 of op donderdagmiddag en vrijdagochtend via 0297-820979.

U hulp wordt erg gewaardeerd.


 

Gezocht
Begeleider voor bij het fietslabyrint

Het zorgcentrum Aelsmeer voor ouderen, is op zoek naar een vrijwilliger die het fietslabyrint wil begeleiden.
Op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur.
Als vrijwilliger gaat u een klein groepje bewoners begeleiden, tijdens het fietsen op een motomed en je maakt gebruik van een fietslabyrint.
Een motomed is een bewegingstrainer, waarbij je zittend op een stoel of rolstoel, met je benen kan trappen als op een fiets.
De fiets staat in verbinding met het fietslabyrint, een systeem waarmee de bewoners op een groot scherm kunnen kijken en een interactieve fietstocht kunnen maken door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland.
Stopt je met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm.

Tijdens het fietsen is gelegenheid om gezellig een te praatje maken en een kopje koffie/ thee drinken.

Heeft u tijd en zin om te begeleiden bij het fietslabyrint? Meld u zich dan bij Tanja Eichholtz, vrijwilligerscoördinator, via e-mail teichholtz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Of telefonisch op maandag en dinsdag via 0297-326050 of op donderdagmiddag en vrijdagochtend via 0297-820979.

U hulp wordt erg gewaardeerd.


 

Gezocht
Vrijwilliger koffieronde

Koffie , koffie, lekker bakkie koffie……
Voor een afdelingen van het Zorgcentrum Aelsmeer zijn wij op zoek naar vrijwilligers die koffie/ thee willen rondbrengen en het gezellig vinden om een praatje te maken met onze bewoners.
De koffieronde is dagelijks van 18.30 tot 20.00 uur
In overleg bepalen we welke dag u het beste uitkomt.

Heeft u tijd en zin om te helpen bij de koffieronde? Meld u zich dan bij Tanja Eichholtz, vrijwilligerscoördinator, via e-mail teichholtz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Of telefonisch op maandag en dinsdag via 0297-326050 of op donderdagmiddag en vrijdagochtend via 0297-820979.