Vacatures Vrijwilligers

Kom ook vrijwilliger worden bij Zorgcentrum Aelsmeer, het ontmoetingscentrum in Irene of bij het Wijkpunt voor Elkaer in Kudelstaart !

Zorgcentrum Aelsmeer zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers vanaf 18 jaar. Mensen die affiniteit hebben met ouderen.
Vrijwilligers die extra handen en/of hulp kunnen bieden binnen het zorgcentrum, bij de afdeling wonen, in het ontmoetingscentrum als bij het wijkpunt. Wij vragen hulp van vrijwilligers voor een bepaalde taak of activiteit. U werkt samen met onze vaste medewerkers.

U hulp wordt erg gewaardeerd. Wij hopen dat u leuke contacten kan opbouwen en dat het vrijwilligerswerk u voldoening geeft.

Hieronder ziet u een paar vacatures staan.
Schroom niet om contact op te nemen als u een vraag heeft over één van de vacatures.

Tanja Eichholtz.

teichholtz@zorgcentrumaelsmeer.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag in Aalsmeer 0297-326050
Donderdagmiddag en vrijdag ochtend in Kudelstaart 0297-820979.

 

Zorgcentrum Aelsmeer zoekt vrijwilligers voor :

 


Chaufeurs gezocht

In het ontmoetingscentrum Irene te Aalsmeer zijn wij op zoek naar chauffeurs die in  een personenbusje kunnen rijden en willen helpen met het ophalen en wegbrengen van onze bezoekers.

Het ontmoetingscentrum is onderdeel van het Zorgcentrum Aelsmeer en bevindt zich in het Irene gebouw. Het ontmoetingscentrum wordt bezocht door senioren (het Odensehuis) die kunnen deelnemen aan diverse activiteiten.
Daarnaast zijn er drie maatwerkgroepen voor ouderen met de diagnose dementie of een hersenen gerelateerde ziekte, zoals Parkinson of CVA.
De cliënten worden door professionals ondersteund middels dagbesteding. Het ontmoetingscentrum informeert en ondersteunt de naaste familie m.b.t. de ziekte of aandoening. Per dag komen er ongeveer 50 bezoekers naar het ontmoetingscentrum.

We zijn momenteel op zoek naar een chauffeur, die een personenbusje kan rijden op Maandagochtend van 09.00- 10.30 uur en/of
dinsdagmiddag van 15.30 – 17.00 uur

Na afloop staat er een lekker kopje koffie voor u klaar.

U hulp wordt erg gewaardeerd. Wij hopen dat u leuke contacten kan opbouwen en  het vrijwilligerswerk u voldoening geeft. Aangezien u met onze bezoekers rijdt, krijgt u vooraf een rijtest.

Het adres van het ontmoetingscentrum Irene is: Kanaalstraat 12, 1431 BW Aalsmeer.

 

 


Wandelvrijwilliger voor rolstoelers

Houdt u ook zo van wandelen?
Eén van onze bewoners gaat graag met u mee, want wat is er niet heerlijker dan even naar buitengaan en een frisse neus halen.

We zijn op zoek naar begeleiders bij het S.A.M. /Rode Kruis wandelen.
Er wordt wekelijks groepsgewijs gewandeld met één van de bewoners in een rolstoel op dinsdagmiddag van 13.15 -15.30 uur.

We lopen van of naar het Kloosterhof, Rozenholm of Zorgcentrum Aelsmeer, daar drinken we een kopje koffie of thee en weer terug.
Je kunt kiezen hoe vaak je wilt lopen en als je een keer niet kunt, is dat geen probleem. Met slecht weer wordt er niet gelopen.


 Houdt u ook zo van wandelen?

Eén van onze bewoners gaat graag eens met u mee.

We zijn op zoek naar begeleiders bij het wandelen, zowel in groepsverband als individueel.

U hulp wordt erg gewaardeerd. Wij hopen dat u leuke contacten kan opbouwen en  het vrijwilligerswerk u voldoening geeft.