Verzorgende IG/EVV’er Zorgcentrum Aelsmeer

 

Functieomschrijving
Als verzorgende maak je het verschil in het leven van kwetsbare ouderen. Je zet je deskundigheid in om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven. Elke bewoner is uniek en dit geeft jou de kans om met elke cliënt een band op te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en het welzijn van de bewoners.Je zet je deskundigheid in om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en het welzijn van de bewoners. Als Verzorgende IG voer je de dagelijkse zorg uit, volgens het zorgleefplan, Je weet wat je cliënt nodig heeft en bespreekt doelen en acties om een goede kwaliteit van zorg te garanderen voor de cliënt. Dit werk doe je grotendeels zelfstandig maar je bent ook onderdeel van een team die graag met je meedenkt. Wij werken niet met zelfsturende teams zodat jij je zoveel als mogelijk bezig kan houden met waar het echt om gaat, zorg bieden aan de cliënt.

Als Verzorgende IG/EVV’er doe je de werkzaamheden van een Verzorgende IG, maar hiernaast heb je als EVV’er extra taken en verantwoordelijkheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en de familie en bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorgverlening.

Je komt te werken op de afdeling waar jou affiniteit ligt. Zo hebben we in het zorgcentrum drie afdelingen:

 1. de begane grond (afdeling de poel) is een afdeling waar een bopz afdeling is en een open afdeling deel voor psycho geratrische zorgvragers.
 2. De eerste etage (afdeling de Vaart en de Zwet) is voornamelijk een somatische afdeling.
 3. De tweede etage (de blauwe Beugel) is heel gemêleerd. We hebben een aantal appartementen voor ELV ( eerste lijns zorg )  en twee kamer appartementen voor bewoners met een VPT pakket ( volledige thuiszorg pakket) .

Functie-eisen

 • Je hebt een diploma als Verzorgende IG
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor je werk
 • Je bent sociaal vaardig en weet het vertrouwen van onze cliënten te winnen en te behouden om er ook op sociaal vlak te zijn voor je medemens

 

Algemene informatie

Zorgcentrum Aelsmeer is een kleinschalig zorgcentrum in Aalsmeer waar 86 ouderen wonen. In de aan- en inleunwoningen wonen 110 bewoners. Behalve de zorg voor onze bewoners bieden we ook thuiszorg in Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn. Wij zijn een zelfstandige organisatie die streeft naar persoonlijke zorgverlening. Onze visie en werkwijze laten zich kenschetsen met de woorden: zelfstandig, goed in het gewone en dicht bij de mensen. Wij werken met korte lijnen en hebben nog een leidinggevende op de afdeling. Wij bieden een gezellige werkkring waar ruimte is voor zelfontplooiing en waar ideeën worden gewaardeerd.

Wil je werken in een kleinschalige en persoonlijke organisatie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar je nog je zelf kunt zijn, dan ben je bij ons aan het goede adres!
Dan zien wij jouw reactie met heel veel belangstelling tegemoet.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform CAO VVT schaal 35, EVV’er schaal 40
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld 7,4% eindejaarsuitkering, het fietsplan en kleding van de zaak
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisering
 • Wij faciliteren je inschrijving in het kwaliteitsregister
 • Uiteraard ontvang je ook kleding van de zaak

 

Reageren
Graag zien wij je CV en motivatie tegemoet, deze kan je sturen via pz@zorgcentrumaelsmeer.nl.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Corrie van Breemen (Hoofd Thuiszorg) via haar nummer 06 – 1098 6694.