Vacatures

Binnen onze kleinschalige en persoonlijke organisatie is er ruimte om jezelf te zijn. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en voel je dat onze kernwaarden bij jou passen? Dan zien we jouw reactie met belangstelling tegemoet.

Wij zijn een zelfstandige organisatie en vinden persoonlijke zorgverlening erg belangrijk. In iedere fase, bij iedere stap willen wij een betrouwbare schakel zijn. Onze visie en werkwijze is: zelfstandig, goed in het gewone en dicht bij de mensen. We hebben korte lijnen en bieden een gezellige werkkring waar ruimte is voor zelfontplooiing. Inzet en initiatief worden gewaardeerd.
De gegevens die wij ontvangen naar aanleiding van de sollicitaties behandelen wij conform de wet AVG.

Op dit moment zijn de volgende functies vacant:

Hoofd Extramuraal (Thuiszorg) 32- 36 uur per week

Ben jij in staat om op verschillende niveaus te opereren en weet je hoe je mensen moet motiveren. Ga je geen uitdaging uit de weg en heb je lef om concrete ideeën om te zetten in acties. Bekijk dan snel deze vacature!

Lees verder

keuken assistent m/v 17,5 uur per week

Vind je het leuk om te helpen aan de band, de afwas en andere keukenwerkzaamheden? En houd je van wisselende diensten? Dan is dit iets voor jou!

Lees verder

Verzorgende IG/EVV-er Thuiszorg Aalsmeer, 16-36 uur per week

Wij zoeken verzorgenden IG/EVV-er voor Thuiszorg Aalsmeer, 16-36 uur per week. Wil jij werken in een bedrijf waar alles onder 1 dak is met korte lijnen en waar er nog ruimte is voor persoonlijke aandacht voor bewoners/ cliënten? Dan komen wij graag met je in contact!

Lees verder

Verpleegkundige Zorgcentrum Aelsmeer niveau 4 en 5

Wij zoeken verpleegkundigen voor in het zorgcentrum 16 - 36 uur per week. Wil je werken in een kleinschalige organisatie waar de cliënt écht centraal staat en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zien jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Lees verder

bijbaan: leerling verzorgende / verpleegkundige

Volg je de opleiding voor verzorgende of verpleegkundige maar wil jij meer uit jezelf halen? Kom dan als leerling bij ons werken en breng je studie direct in de praktijk.

Lees verder