Vacatures

Binnen onze kleinschalige en persoonlijke organisatie is er ruimte om jezelf te zijn. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en voel je dat onze kernwaarden bij jou passen? Dan zien we jouw reactie met belangstelling tegemoet.

Wij zijn een zelfstandige organisatie en vinden persoonlijke zorgverlening erg belangrijk. In iedere fase, bij iedere stap willen wij een betrouwbare schakel zijn. Onze visie en werkwijze is: zelfstandig, goed in het gewone en dicht bij de mensen. We hebben korte lijnen en bieden een gezellige werkkring waar ruimte is voor zelfontplooiing. Inzet en initiatief worden gewaardeerd.
De gegevens die wij ontvangen naar aanleiding van de sollicitaties behandelen wij conform de wet AVG.

Op dit moment zijn de volgende functies vacant:

Coördinator personeels- & salarisadministratie

Heb jij kennis van personeels- & salarisadministratie en van wet- en regelgeving. Ben je in staat om zelfstandig een personeelsadministratie te voeren? Ben je resultaatgericht, klantgericht, kan je de regie houden en ben je cijfermatig sterk? Bekijk dan deze vacature

Lees verder

ZZP-ers voor de Wijkverpleging Thuiszorg Aalsmeer

Heb je wel de benodigde 3 opdrachtgevers? Kun je nog wat extra werk gebruiken en heb jij ook een passie voor ouderen in de thuiszorg? Dan kunnen wij elkaar helpen! Wij zoeken zelfstandigen  wijkverpleegkundigen met HBO-V die kwalitatief goede en warme zorg verlenen in al onze wijkteams in Aalsmeer.

Lees verder

Wijkverpleegkundige 24-36 uur

Wij zoeken een wijkverpleegkundige voor Thuiszorg Aalsmeer, 24-36 uur per week. Wil je werken in een kleinschalige organisatie waar de cliënt écht centraal staat en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zien jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Lees verder

Hulp bij het huishouden - uren in overleg

Als Hulp bij het Huishouden ondersteun je onze cliënten in Aalsmeer en Kudelstaart bij de dagelijkse werkzaamheden die binnen het huishouden voorkomen. Ben je sociaal en help je graag een ander? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

bijbaan: leerling verzorgende / verpleegkundige

Volg je de opleiding voor verzorgende of verpleegkundige maar wil jij meer uit jezelf halen? Kom dan als leerling bij ons werken en breng je studie direct in de praktijk.

Lees verder

Verzorgende IG/EVV-er Thuiszorg Aalsmeer, 16-36 uur per week

Wij zoeken verzorgenden IG/EVV-er voor Thuiszorg Aalsmeer, 16-36 uur per week. Wil jij werken in een bedrijf waar alles onder 1 dak is met korte lijnen en waar er nog ruimte is voor persoonlijke aandacht voor bewoners/ cliënten? Dan komen wij graag met je in contact!

Lees verder

Verpleegkundige Zorgcentrum Aelsmeer niveau 4 en 5

Wij zoeken verpleegkundigen voor in het zorgcentrum 16 - 36 uur per week. Wil je werken in een kleinschalige organisatie waar de cliënt écht centraal staat en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zien jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Lees verder

avond- weekend receptionist(e) gezocht

Ben jij scholier of een student en op zoek naar een leuke bijbaan? Bekijk dan deze vacature

Lees verder