Verpleegkundige Zorgcentrum Aelsmeer niveau 4 en 5

          24-36 uur per week                                       

Jouw werk  
Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die onze afdelingen in het zorgcentrum willen versterken. Wil jij als verpleegkundige werken (intramuraal) dan is Zorgcentrum Aelsmeer een werkplek met uitdagingen.

De zorgvraag is zeer gevarieerd. We hebben een aantal appartementen voor ELV ( eerste lijns zorg ) en tweekamer appartementen voor bewoners met een VPT pakket ( volledige thuiszorg pakket). Ook wonen in het zorgcentrum veel ouderen waar dementie een belangrijke rol speelt, en ouderen met somatische aandoeningen.

Dit ben jij
Als verpleegkundige  ben je de spil die met EVV-ers hulp biedt bij het opstellen van een zorgleefplan, bij MDO gesprekken aanwezig bent en in werkgroepen deel neemt. Ook heb je soms verantwoordelijke diensten. Je bent dan voor alle drie de afdelingen het aanspreekpunt voor verpleegkundigen vragen of handelingen. Je werkt in principe in het rooster alle diensten.

 • Je hebt een diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) incl. BIG registratie
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor je werk
 • Je bent sociaal vaardig en weet het vertrouwen van onze cliënten te winnen en te behouden om er ook op sociaal vlak te zijn voor je medemens
 • wij verwachten dat je meegaat in de technologische ontwikkelingen van onze organisatie.

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:

 • een leuk team en korte lijnen;
 • fijne werkplek;
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisering
 • een salaris, afgestemd op jouw ervaring, conform CAO VVT ;
 • een vast dienstverband van 24-36 uur per week;
 • 8 % Vakantietoeslag, ORT en een eindejaarsuitkering 8.33%;
 • een uitstekend pensioen bij Zorg en Welzijn;

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij zorgcentrum Aelsmeer en thuiszorg Aalsmeer komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wie zijn wij    
Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen intramuraal, in- en aanleunwoningen dichtbij, een eigen linnenkamer, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 300 medewerkers en even zoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en een grote groep vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.

Enthousiast en solliciteren?   
Graag ontvangen wij een motivatiebrief en je CV. Deze kun je mailen naar  pz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de Manager Zorg & Welzijn, Corrie van Breemen telefoon 0297-326050.