Hulp bij het Huishouden

Uren in overleg

Ben je op zoek naar een flexibele baan dichtbij huis? Heb je affiniteit met ouderen en ondersteun je graag ouderen om te zorgen dat zij langer thuis kunnen blijven wonen? Wellicht is deze baan dan iets voor jou! De functie van Hulp bij het Huishouden is ook nog eens goed te combineren met je privéleven, een andere baan en je studie. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen, een eigen wasserij, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als Hulp bij het Huishouden ondersteun je onze cliënten in Aalsmeer en Kudelstaart bij de dagelijkse werkzaamheden die binnen het huishouden voorkomen, zoals afwas, sanitair schoonmaken, stofzuigen en was- en strijkwerk. Ondertussen maak je tijd voor persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Daarnaast heb je ook een signalerende functie, wanneer zich er veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt voordoen wordt er verwacht dat je adequaat bent en actie onderneemt.

Wie ben jij?

 • Je bent sociaal, hebt een luisterend oor en help je graag een ander.
 • Je werkt graag zelfstandig en bent een harde werker.
 • Je weet je taken goed te verdelen over de uren die beschikbaar zijn.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.
 • In bezit van eigen vervoer
 • Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg

Wat bieden wij jou?

Voor Zorgcentrum Aelsmeer is het van belang om te zorgen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij investeren daarom graag in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract van 0 – 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een maandsalaris conform CAO VVT FWG Salaris Hulp bij het Huishouden van € 860,70 tot € 2.311,94 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling op basis van ervaring. Daarnaast heb je recht op een toeslag bij onregelmatige werktijden.
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisatie.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, fitness, aanschaf mobiele telefoon of computer.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% per jaar conform CAO.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan met je motivatiebrief en CV via pz@zorgcentrumaelsmeer.nl onder vermelding van het vacaturenummer 14. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Bij geleken geschiktheid zullen we in overleg referentie inwinnen bij voormalige werkgevers. Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met het Hoofd Extramurale Thuiszorg, Herman Behagel, via 0297-326050.