Verzorgende IG/ EVV-er Thuiszorg Aalsmeer, 16 – 36 uur per week 

Jouw werk
Wanneer je bij ons in dienst komt verzorg, verpleeg en begeleid je de cliënten thuis. Je ondersteunt de cliënt in de dagelijkse verrichtingen die hij/zij niet meer volledig zelfstandig kan uitvoeren. Je weet wat je cliënt nodig heeft en bespreekt doelen en acties om een goede kwaliteit van zorg te garanderen voor de cliënt. (Indien nodig overleg jij met de cliënt/ bewoner/ mantelzorger of het nog verantwoord is dat de cliënt thuis blijft wonen.)
Dit werk doe je grotendeels zelfstandig maar je bent ook onderdeel van een team die graag met je meedenkt.

Dit ben jij

 • Je hebt een diploma als Verzorgende IG
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor je werk
 • Je bent sociaal vaardig en weet het vertrouwen van onze cliënten te winnen en te behouden.
 • Je beschikt over een rijbewijs (wij hebben een auto voor je beschikbaar op kantoor)

Wie zijn wij    
Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen intramuraal, in- en aanleunwoningen dichtbij, een eigen linnenkamer, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 300 medewerkers en even zoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en een grote groep vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.


Thuiszorg Aalsmeer
biedt hulp in de eigen woonomgeving bij mensen in Aalsmeer en Kudelstaart. Wij ondersteunen in de zorg wanneer iemand niet meer volledig zelfstandig thuis kan wonen maar wel graag in de eigen vertrouwde thuisomgeving wil blijven wonen. Thuiszorg Aalsmeer is onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer, een zelfstandige organisatie die streeft naar optimale zorg- en dienstverlening.
Wij bieden een gezellige werkkring waar ruimte is voor zelfontplooiing en waar eigen ideeën worden gewaardeerd.

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:

 • een leuk team en korte lijnen;
 • fijne werkplek;
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisering
 • een salaris, afgestemd op jouw ervaring, conform CAO VVT ;
 • een vast dienstverband van 16-36 uur per week;
 • 8 % Vakantietoeslag, ORT en een eindejaarsuitkering 8.33%;
 • een uitstekend pensioen bij Zorg en Welzijn;

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij zorgcentrum Aelsmeer en thuiszorg Aalsmeer komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast en solliciteren?   
Graag ontvangen wij een motivatiebrief en je CV. Deze kun je mailen naar  pz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de Manager Zorg & Welzijn, Corrie van Breemen telefoon 0297-326050.