Verzorgende IG / EVV-er Thuiszorg Aelsmeer

15 – 24 uur per week

Zorg jij er voor dat onze bewoners de hulp krijgen die zij nodig hebben? Geef je graag persoonlijke aandacht aan onze cliënten thuis? Hou jij van vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit? Dan is deze vacature bij Thuiszorg Aelsmeer vast iets voor jou!

Wie zijn wij?

Zorggroep Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen, een eigen wasserij, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aelsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG in de thuiszorg verzorg, verpleeg en begeleid je de cliënten in hun eigen thuissituatie. Je ondersteunt de cliënt in de dagelijkse verrichtingen. Hierbij kun je denken aan het helpen bij het aankleden, wassen en eten, maar ook aan het geven van injecties en medicijnen. Je weet wat je cliënt nodig heeft en bespreekt doelen en acties om een goede kwaliteit van zorg te garanderen voor de cliënt. Het werk doe je grotendeels zelfstandig maar je bent ook onderdeel van een team die graag met je meedenkt.

Wie ben jij?

 • Je hebt oog voor de cliënten en je bent sociaal vaardig. Je weet het vertrouwen te winnen van de bewoners en je werkt op een collegiale wijze.
 • Je hebt minimaal een afgeronde verzorgende niveau 3 diploma.
 • Zelfstandig werken en het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen probleem.
 • Je beschikt over een rijbewijs (wij hebben een auto voor je beschikbaar op kantoor)
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.

Wat bieden wij jou?

Voor Zorggroep Aelsmeer is het van belang om te zorgen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij investeren daarom graag in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een vast contract van 15 – 24 uur per week.
 • Een maandsalaris conform CAO VVT FWG 35 van € 2.200,70 tot € 2.937,68 of FWG 40 van € 2.422,65 tot € 3.159,64 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling op basis van ervaring en opleiding. Daarnaast heb je recht op een toeslag bij onregelmatige werktijden.
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisatie.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering.
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, fitness, aanschaf mobiele telefoon of computer.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% per jaar conform CAO.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan met je motivatiebrief en CV via HRM@zg-aelsmeer.nl onder vermelding van het vacaturenummer 11. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Bij geleken geschiktheid zullen we in overleg referentie inwinnen bij voormalige werkgevers. Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met het Hoofd Extramurale Thuiszorg, Herman Behagel, via 0297-326050.