Wijkverpleegkundige Thuiszorg Aalsmeer

24 – 32 uur per week

Zorg jij er voor dat onze bewoners de hulp krijgen die zij nodig hebben. Geef je graag persoonlijke aandacht aan onze cliënten thuis? Hou jij van vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit? Dan is deze vacature bij Thuiszorg Aalsmeer vast iets voor jou.

Wie zijn wij?

Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen, een eigen wasserij, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundige bij Thuiszorg Aalsmeer werk je met een vaste groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat het team goed draait en dat jullie de juiste zorg leveren. Je bepaalt samen met je cliënt welke zorg hij of zij nodig heeft. Zo bouw je een (h)echte band op. Buiten je team ben je ook in contact met andere disciplines van de organisatie. De lijnen zijn kort wat maakt dat je snel kunt schakelen, dit is allemaal in het belang van goede kwaliteit van zorg. Als Wijkverpleegkundige heb jij een coachende en aansturende rol naar je teamcollega’s en je kunt zelf terugvallen op het Hoofd Extramuraal. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie buurt. Je hebt daardoor veel invloed op je eigen werk.

Wie ben jij?

 • Je hebt oog voor de cliënten en je bent sociaal vaardig. Je weet het vertrouwen te winnen van de bewoners en je werkt op een collegiale wijze.
 • Je hebt minimaal een afgerond HBO-V diploma.
 • Zelfstandig werken en het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen probleem.
 • Je beschikt over een rijbewijs (wij hebben een auto voor je beschikbaar op kantoor)
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.

Wat bieden wij jou?

Voor Zorgcentrum Aelsmeer is het van belang om te zorgen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij investeren daarom graag in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een vast contract van 24 – 32 uur per week.
 • Een maandsalaris conform CAO VVT FWG 50 van € 2.863,68 tot € 3.942,98 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling op basis van ervaring. Daarnaast heb je recht op een toeslag bij onregelmatige werktijden.
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisatie.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, fitness, aanschaf mobiele telefoon of computer.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% per jaar conform CAO.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan met je motivatiebrief en CV via pz@zorgcentrumaelsmeer.nl onder vermelding van het vacaturenummer 12. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Bij geleken geschiktheid zullen we in overleg referentie inwinnen bij voormalige werkgevers. Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met het Hoofd Extramurale Thuiszorg, Herman Behagel, via 0297-326050.