Wijkverpleegkundige Thuiszorg Aalsmeer

          24-36 uur per week                                       

Jouw werk  
Als wijkverpleegkundige bij Thuiszorg Aalsmeer werk je met een vaste groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat het team goed draait en dat jullie de juiste zorg leveren. Je bepaalt samen met je cliënt welke zorg hij of zij nodig heeft. Zo bouw je een (h)echte band op. Buiten je team ben je ook in contact met andere disciplines van de organisatie. De lijnen zijn kort wat maakt dat je snel kunt schakelen, dit is allemaal in het belang van goede kwaliteit van zorg. Als Wijkverpleegkundige heb jij een coachende en aansturende rol naar je teamcollega’s en je kunt zelf terugvallen op het Hoofd Extramuraal. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie buurt. Je hebt daardoor veel invloed op je eigen werk.

Dit ben jij
Als wijkverpleegkundige voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Dat doe je soms in complexe en instabiele situaties. Je bent de spil in de zorg en naast de huisarts ben jij zichtbaar in de buurt. Je kent het sociale domein van je wijk goed en gebruikt dit ook in je werk. Verder neem je mee:

 • een afgeronde HBO-V diploma;
 • werkervaring in de thuiszorg;
 • je bent  minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg;
 • verder heb je affiniteit met pionieren, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk;
 • wij verwachten dat je meegaat in de technologische ontwikkelingen van onze organisatie.

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:

 • een leuk team en korte lijnen;
 • fijne werkplek;
 • een salaris, afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 50, conform CAO VVT ;
 • een vast dienstverband van 24-36 uur per week;
 • 8 % Vakantietoeslag, ORT en een eindejaarsuitkering 8.33%;
 • een uitstekend pensioen bij Zorg en Welzijn;

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij zorgcentrum Aelsmeer en thuiszorg Aalsmeer komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wie zijn wij    
Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen intramuraal, in- en aanleunwoningen dichtbij, een eigen linnenkamer, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 300 medewerkers en even zoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en een grote groep vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.

 

Enthousiast en solliciteren?   
Graag ontvangen wij een motivatiebrief en je CV. Deze kun je mailen naar  pz@zorgcentrumaelsmeer.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de Manager Zorg & Welzijn, Corrie van Breemen telefoon 0297-326050.