Wijkpunt voor Elkaer

Het wijkpunt is onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer en bevindt zich centraal in het dorp van Kudelstaart. Er worden diverse activiteiten aangeboden. Er is een restaurant en het thuiszorgteam van Thuiszorg Aalsmeer heeft er zijn kantoor. Daarmee is het een plek van ontmoeten, van eten en drinken, activiteiten en een adres waar u terecht kunt voor hulpverlening of deskundig advies.

Altijd welkom bij Wijkpunt voor Elkaer

Komt u eens langs voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een gezonde warme maaltijd en ervaar wat ‘Voor Elkaer’ u te bieden heeft.
Wijkpunt Voor Elkaer is op doordeweekse dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. En op woensdag en vrijdag is het restaurant ‘s avonds geopend tot 20.30 uur.

Restaurant

Het restaurant biedt een gevarieerd menu. U kunt bij de lunch altijd terecht voor een broodje. De maaltijden worden bereid uit verse ingrediënten in samenwerking met de keuken van Zorgcentrum Aelsmeer en in het Wijkpunt geserveerd door de kok en de aanwezige gastvrouwen/ gastheer. Op maandag, dinsdag en donderdag is de warme maaltijd tussen 12.00 – 13.30 uur. Op woensdag en vrijdag is de warme maaltijd ’s avonds om 17.30 – 20.30 uur. Graag wel minimaal een dag van te voren opgeven wanneer u de warme maaltijd wilt gebruiken. Op de laatste vrijdag van de maand wordt altijd een thema maaltijd bereid met een bijpassende wijntip.

Openingstijden:

maandag:      10.00 – 17.00 uur
dinsdag:         10.00 – 17.00 uur
woensdag:     10.00 – 20.30 uur
donderdag:    10.00 – 17.00 uur
vrijdag:           10.00 – 17.00 uur
za/zo:             gesloten

Activiteiten

Regelmatig worden er activiteiten aangeboden, gedeeltelijk volgens een vast schema. Ook zijn er regelmatig extra activiteiten, deze staan op de maand-agenda, op de eigen Facebook pagina en in de Voor ons Allemael. Voor de middagactiviteiten kunt u zonder reserveren binnen lopen. Klik hier voor meer informatie.

Hulpverlening

Mocht u advies of nodig hebben over onze diensten dan kunnen onze gastvrouwen u in contact brengen met de juiste persoon in de organisatie.

Service op maat

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum, dan is ons sfeervolle restaurant daarvoor een prachtige gelegenheid. Wij zijn van vele markten thuis en kunnen service op maat verlenen om uw verjaardag tot een heus feest te maken. Dit kan ook buiten de reguliere  openingstijden. Vanuit de gedachte ‘de klant is koning’ is alles bespreekbaar en zetten we graag samen met u alles op een rij waarmee we u van dienst kunnen zijn en wat daarvan de kosten zijn.

Er zijn wel enkele spelregels:

  • Er moet overleg zijn over het tijdstip, zodat er geen andere activiteiten in het gedrang komen.
  • De prijs van de drankjes is conform de drankenkaart.
  • Bij een lunch van minder dan tien personen kunt u bestellen van de kaart, bij een groter aantal gasten heeft een vastgestelde lunch de voorkeur.
  • Voor een diner in de avonduren houden wij een minimum aan van 25 personen en een maximum van 50 personen.