Wijkpunt voor Elkaer

Het wijkpunt is onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer en bevindt zich centraal in het dorp van Kudelstaart. Er worden diverse activiteiten aangeboden. Er is een restaurant en het thuiszorgteam van Thuiszorg Aalsmeer heeft er zijn kantoor. Daarmee is het een plek van ontmoeten, van eten en drinken, activiteiten en een adres waar u terecht kunt voor hulpverlening of deskundig advies.

Altijd welkom bij Wijkpunt voor Elkaer

Komt u eens langs voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een gezonde warme maaltijd en ervaar wat ‘Voor Elkaer’ u te bieden heeft.
Wijkpunt Voor Elkaer is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 – 16.30 uur.

Restaurant

Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u van 12.00 uur tot 14.00 uur terecht is ons restaurant voor een lunch of voor een warme maaltijd. Eet u liever ‘s avonds warm dan kan dat op woensdag en vrijdagavond vanaf 17.00 uur. tot 18.30 uur. De maaltijden worden ter plekke gekookt en worden bereid met verse ingrediënten. Graag voor een diner vooraf reserveren bij een van onze gastvrouwen, dit kunt u telefonisch maar ook in het restaurant doorgeven. Bijna iedere laatste vrijdag van de maand is er een “thema avonddiner”. Er word dan gekookt volgens de culinaire keuken van een land of thema. Hiervoor reserveren wordt aanbevolen.

Openingstijden:

maandag:      09.00 – 16.30 uur
dinsdag:         09.00 – 16.30 uur
woensdag:     09.00 – 18.30 uur
donderdag:    09.00 – 16.30 uur
vrijdag:           09.00 – 18.30 uur
zaterdag:      gesloten
zondag:        14.30 – 16.30 uur

Activiteiten

Ook voor activiteiten kunt u bij ons terecht. Wij bieden hobby- en spelactiviteiten. Er is een docent bewegingsleer die wekelijks les geeft. Met regelmaat zijn er daarnaast optredens en voorlichtingsbijeenkomsten. Klik hier voor meer informatie.

Hulpverlening

Mocht u advies of nodig hebben over onze diensten dan kunnen onze gastvrouwen u in contact brengen met de juiste persoon in de organisatie.

Service op maat

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum, dan is ons sfeervolle restaurant daarvoor een prachtige gelegenheid. Wij zijn van vele markten thuis en kunnen service op maat verlenen om uw verjaardag tot een heus feest te maken. Dit kan ook buiten de reguliere  openingstijden. Vanuit de gedachte ‘de klant is koning’ is alles bespreekbaar en zetten we graag samen met u alles op een rij waarmee we u van dienst kunnen zijn en wat daarvan de kosten zijn.

Er zijn wel enkele spelregels:

  • Er moet overleg zijn over het tijdstip, zodat er geen andere activiteiten in het gedrang komen.
  • De prijs van de drankjes is conform de drankenkaart.
  • Bij een lunch van minder dan tien personen kunt u bestellen van de kaart, bij een groter aantal gasten heeft een vastgestelde lunch de voorkeur.
  • Voor een diner in de avonduren houden wij een minimum aan van 25 personen en een maximum van 50 personen.