Activiteiten

Ook voor activiteiten kunt u bij ons terecht. Zo zijn er hobby- en spelactiviteiten is er een docent bewegingsleer die wekelijks beweging  geeft en worden er af en toe workshops georganiseerd.
Met regelmaat zijn er daarnaast optredens en voorlichtingsbijeenkomsten.

Bewegen met Elkaer lessen – Maandag 14.30 – 15.15 uur

Iedere maandag, met uitzondering van de schoolvakanties, worden er bewegingslessen gegeven door een ervaren en deskundig docent. Drie kwartier duurt de les waarin de meeste spieren aan bod komen. Heeft u bepaalde klachten of moeilijkheden met het bewegen dan wordt het programma voor u aangepast. Voor de bewegingslessen is het aan te raden om makkelijk zittende kleding aan te doen. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles, u bent van harte welkom!

Creatieve middag – Dinsdag 14.30 – 16.30 uur

Iedere dinsdagmiddag is er een handwerk/ crea middag. U kunt onder deskundige begeleiding handwerken o.a. breien, haken, kaarten maken en kleuren. Een keer per maand is er een workshop en kunnen de mooiste creaties gemaakt worden. Te denken aan b.v. werken met hout, papier, fietsbanden, glas bewerken enz.
U bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend deel te nemen aan de activiteiten.

Spelletjes middag – Woensdag 14.30 – 16.30 uur

Iedere woensdagmiddag is er een spelletjes middag. Op deze middag kunt u gezellig met kennissen, vrienden, buren of familie een spelletje te doen. Onder het genot van een kopje koffie/ thee zijn er diverse kaartspelletjes, rummikub te doen. Sjoelen kan ook en er is zelfs een poolbiljard. Een middag van ontspanning en gezelligheid. Voor deze middagen kunt u zonder opgave binnen lopen en deelnemen. Heeft u zelf een kaartgroepje dan bent u ook van harte welkom. Wilt u een groepje samenstellen neem dan gerust contact op met het Wijkpunt!

Sjoelen – Donderdag om de week 14.30 – 16.30 uur

In de even weken kunt u op donderdagmiddag komen sjoelen. We beginnen rond 14.30 uur tot 16.00 uur. Er zijn vier sjoelbakken beschikbaar. Opgeven hoeft niet, kosten zijn er ook niet aan verbonden. De consumpties zijn voor eigen rekening. Vindt u het leuk om met ons mee te doen? U bent van harte welkom!

bekijk voor het volledige weekoverzicht