Wonen in een zorgwoning

Indien om wat voor reden dan ook wonen in uw huidige woning niet meer gaat kunt u zich bij ons aanmelden voor een zorgwoning. Het Zorgcentrum is aangesloten op diverse wooncomplexen in het Centrum en in Mijnsheerlijckheid. In onze zorgwoningen woont u geheel zelfstandig. De woningen zijn gelijkvloers en eenvoudig in onderhoud. Via persoonsalarmering legt u in noodgevallen eenvoudig contact met de wijkverpleging. U ontvangt in deze woningen dezelfde zorg als u gewent bent door Thuiszorg Aelsmeer. De wachtlijst wordt beoordeeld door de consulent Wonen en Verhuur en besproken in de wachtlijstcommissie. Er wordt gekeken naar urgentie en niet zo zeer naar de inschrijfduur. Wachtenden met een zorgindicatie krijgen indien nodig voorrang.

Bloemendaele

Aan het Molenpad liggen 46 mooie appartementen. Zes daarvan zijn drie kamer woningen en de overige hebben 2 kamers. Er zijn woningen die uitkijken op de winkels en woningen die uitkijken op de Historische tuin. Via verpleeghuis Rozenholm loopt u naar het Zorgcentrum waar u gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten.

Beukenhorst

Dit zijn 24 appartementen aan de Kanaalstraat. Alle appartementen hebben 2 kamers. Via een verbindingsdeur loopt u zo het Zorgcentrum in waar u gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten. Deze appartementen zijn voor bewoners die nog wel zelfstandig kunnen wonen, maar waar het fijn is dat de zorg wat dichterbij aanwezig is. De zorg wordt gegeven in de vorm van thuiszorg door de medewerkers van de 2 etage van ons Zorgcentrum.

Tweede etage Zorgcentrum

Op de 2e etage van ons Zorgcentrum bevinden zich 23 Zorgappartementen. Dit zijn twee kamer woningen. De woningen zijn geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van verpleging en/of verzorging. De zorg wordt geleverd door medewerkers van deze etage. U kunt er voor kiezen om met minimaal een geïndiceerde indicatie ZZP 4 Volledig Pakket Thuis bij ons af te nemen. U huurt dan zelfstandig een appartement, maar krijgt ontvangt het volledige pakket dienstverlening van het huis.

Mijnsheerlijckheid

In het centrum van Kudelstaart liggen 90 appartementen in verschillende prijsklasse. De appartementen zijn voor senioren. Complex Nobelhof is voor mensen die afhankelijk zijn van zorg. In Boerhaavehof is Zorgafhankelijkheid niet verplicht, maar kan uiteraard wel geleverd worden door onze vakkundige wijkverzorging. Er zijn inkomensafhankelijke woningen (sociale huurwoningen) en de vrije sector woningen voor de inkomens boven de sociale huurgrens. Beide complexen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Wijkpunt Voor Elkaer en de personenalarmering. Desgewenst kunt u contact opnemen met de receptie van Zorgcentrum Aelsmeer om een afspraak te maken voor het woning spreekuur of voor het aanvragen van een inschrijfformulier. Ook kunt u de folder downloaden. Hierin staat onder meer de toewijzingscriteria en verdere informatie vermeld. Of vult u het contact formulier in. Bianca Zekveld Consulent wonen en verhuur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.