Bezoekersruimte Zorgcentrum Aelsmeer

Door de verdere versoepelingen, en het feit dat vanaf 25 juni onze bewoners weer onbeperkt gasten mogen ontvangen is de noodzaak van de bezoekersruimte niet meer aanwezig. Vandaar dat wij besloten hebben om deze ruimte met ingang van deze datum dan ook te sluiten. U kunt namelijk gewoon weer op visite. De ruimte blijft wel aanwezig in verband met een eventuele nieuwe uitbraak. Natuurlijk hopen wij dat dit niet gebeurt , daarom blijven wij met nadruk wijzen op de RIVM richtlijnen !!! Blijf alert… het Corona virus is nog steeds aanwezig 

Wij zijn blij dat we in het Zorgcentrum een bezoekersruimte hebben kunnen maken. Hier kunnen de bewoners en hun naasten elkaar zien en spreken zonder risico op besmetting met het corona virus.
Aan beide kanten van een scheidingswand met ramen zijn zitplaatsen, het contact verloopt door het raam en met gebruik van een babyfoon.  Op deze manier kunnen we de mogelijkheden voor bezoek weer wat verruimen.

Aangezien het aantal plaatsen nog enigszins beperkt is, kan een bewoner gemiddeld 1x per 2 weken in de bezoekruimte bezoek ontvangen. (zo nodig zullen wij bezoek reguleren als bewoners niet aan de beurt kunnen komen)

Bent u de contactpersoon, familie, vrienden of buren van één van de bewoners en wilt u gebruikmaken van de bezoekersruimte? Vul dan het onderstaande digitale formulier in en kies een moment om elkaar te zien en te spreken. Na verzending van het formulier ontvangt u per mail een bevestiging van de afspraak (kijk z.n. ook in uw ongewenste e-mail).

We hebben de bezoektijden verdeeld over de week en voor de verschillende afdelingen.
Voor bezoekers zijn de volgende punten van belang:
– Kom s.v.p. op tijd, ieder bezoek is voor 30 minuten ingepland.
– U kunt met 2 personen per keer komen.
– Stel uw bezoek s.v.p. uit bij verkoudheid of koorts of gezondheidsklachten in uw gezin/ thuis.
– Wij hanteren hygiëne regels, zoals handen wassen na binnenkomst en onderling 1,5 m. afstand bewaren.

De ingang van de bezoekersruimte is bij de keuken (uitgifte Tafeltje Dek Je), een medewerker zal u binnenlaten op de afgesproken tijd. Wij hopen hiermee zowel aan bewoners als hun bezoek een goede mogelijkheid te geven elkaar te zien en spreken.

 

Reserveren is met ingang van 25 juni niet meer mogelijk, u kunt zelf weer op visite komen zonder afspraak

Laden...