Zorgcentrum Aelsmeer

Bij Zorgcentrum Aelsmeer wordt op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg wordt er behandeling, verpleging, verzorging, ondersteuning en begeleiding geboden. De uitgangspunten van het zorgcentrum zijn om aan de wensen en behoeften van de individuele cliënt te voldoen.

Zorgcentrum Aelsmeer staat midden in het dorp Aalsmeer prachtig gelegen aan het water waar verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen. In het zorgcentrum zijn plaatsen mensen die een veilige en beschermede omgeving nodig hebben, we noemen dit een WLZ afdeling met de naam ‘De Grote Poel’. Ook zijn er huurappartementen voor Volledig Pakket Thuis (VPT), 1 tijdelijke kamer voor logeren of overbruggen en 4 Eerstelijns verblijf (ELV) kamers.

In Zorgcentrum Aelsmeer is 24 uur per dag zorg aanwezig. Om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken heeft u de beschikking over een eigen kamer of appartement met sanitaire voorziening en een kitchenette. Binnen Zorgcentrum Aelsmeer zijn meerdere diensten aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Tevens is er op elke afdeling een huiskamer aanwezig waar u terecht kunt voor koffie en thee maar ook voor een gezellig gesprek met andere. Hier worden ook activiteiten aangeboden voor de bewoners van Zorgcentrum Aelsmeer.

De maaltijden kunnen zowel op de eigen kamer, in de huiskamers als in het restaurant worden gegeten.

Voorzieningen:

  • Eigen keuken
  • Eigen was service
  • Bibliotheek
  • Verhalen- en tovertafel
  • Kapsalon
  • Service salon

Zorgvoorwaarden

Actiz algemene module, Actiz module ELV, Actiz module VPT, Actiz module wijkverpleging en Actiz module zorg met verblijf.

Indien u meer wilt weten over Verpleging en Verzorging, inclusief alle definities, gebruikerstermen en dergelijke, download dan de Actiz uitleg zorgprofielen

Mocht u toch nog vragen hebben neem dan contact op met het Hoofd Zorg & Welzijn via telefoonnummer: 0297-326050

Jaardocument

Het Jaardocument 2019 van Zorgcentrum Aelsmeer bevat een verslag van onze activiteiten en geeft een beeld van de financiële resultaten over 2019. Download het Bestuursverslag 2019

Kwaliteit van zorg

Zorgcentrum Aelsmeer/Thuiszorg heeft een ISO certificaat ISO 9001 voor de kwaliteit van zorg. Jaarlijks wordt de organisatie geaudit volgens het certificeringsschema van Iso Zorg en Healthcare. Kwaliteit van zorg staat bij Zorgcentrum Aelsmeer hoog in het vaandel. Wij werken in de zorg volgens de Vilans Kick protocollen en er is een stuurgroep kwaliteit die op afdelingsniveau de kwaliteit bewaakt.

Meer informatie

Lees meer informatie over Zorgcentrum Aelsmeer in de brochure hier op de site. U kunt uw vragen ook stellen per mail. Meer informatie over de wachtlijst kunt u krijgen bij de zorgconsulent Yvon Molenkamp. U kunt daarvoor bellen naar (0297) 326050. Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag. De Algemene Voorwaarden voor zorg met en zonder verblijf van Actiz en BTN zijn van toepassing op onze zorg en dienstverlening en deze ontvangt u bij uw zorgovereenkomst.

Meer informatie over het aanvragen voor opname in het zorgcentrum