Restaurant van het Zorgcentrum Aelsmeer

Op de begane grond van ons zorgcentrum is een seniorenrestaurant. Op dit moment is het restaurant vijf dagen per week ’s middags geopend. Dit seniorenrestaurant is niet alleen voor onze bewoners geopend maar ook u als “gast van buiten” bent hartelijk welkom. Het enige wat u hoeft te doen is van te voren aangeven dat u in het restaurant wilt eten. Er wordt dan ook voor u gedekt en op u gerekend. De maaltijd kan tevoren worden afgerekend bij de receptie.

Ter plekke kunt u als onze gast op het menu kiezen wat u wenst te eten. Er wordt indien gewenst een glas wijn of ander drankje bij geschonken en men zit in een plezierige ambiance. Ontvangt u thuiszorg van ons, bent u deelnemer aan één van de ontmoetingsgroepen of woont u in de aan- of inleunwoning bij het zorgcentrum, dan bent u natuurlijk ook van harte uitgenodigd om in ons restaurant te komen eten. Maar ook ouderen uit de wijde omgeving rondom het zorgcentrum zijn van harte welkom. U hoeft het slechts één dag van tevoren op te geven of te bellen. De kosten zijn € 9,00 en voordat bedrag ontvangt u een 3-gangenkeuzemenu. Een wijntje of ander drankje dient apart te worden afgerekend.

Wilt u zich graag aanmelden of wellicht meer informatie ontvangen over het restaurant van Zorgcentrum Aelsmeer. Neemt u telefonisch contact op met onze receptie: 0297–326050