Zorgwoningen waar wij zorg leveren

Mijnsheerlijckheid Kudelstaart

Dit complex telt twee gebouwen; ‘Boerhaavehof’ en ‘Nobelhof’. In laatstgenoemd pand bevinden zich het restaurant en het Wijkpunt ‘Voor Elkaer’ dat onderdeel is van Zorgcentrum Aelsmeer. Gezamenlijk hebben de complexen 90 appartementen in diverse prijscategorieën en deze zijn beschikbaar voor senioren. Praktisch gelegen in het centrum van Kudelstaart, dicht bij de winkels. Deze appartementen zijn beschikbaar voor senioren. Voor beide complexen kunt u beroep doen op zorg van Zorgcentrum Aelsmeer.

Nobelhof
Complex ‘Nobelhof’ is voor bewoners die afhankelijk zijn van zorg. Een inkomen binnen de sociale huurgrens is noodzakelijk.

Boerhaavehof
In complex ‘Boerhavehof’ is afhankelijkheid van zorg niet verplicht, maar indien nodig staan we graag voor u klaar. In dit gebouw bevinden zich sociale huurwoningen en vrijesectorwoningen.

nobelhof boerhaavehof


Bloemendaele
‘Bloemendaele’, gelegen aan het Molenpad is een complex waar u zelfstandig woont. Er zijn woningen die uitkijken op de Historische Tuin en woningen die uitkijken op het Molenpad. Ieder heeft een eigen, bescheiden balkon, met uitzondering van de woningen op de begane grond aan de straatzijde. Zij hebben een terras dat onder eigen beheer valt. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het alarmeringssysteem van Thuiszorg Aelsmeer, waar uiteraard ook andere zorg kan worden aangevraagd.

De centrale toegangsdeur wordt geopend met een persoonlijke labelsleutel, zodat ongeoorloofd bezoek uitgesloten is. Wel is er een verbindingsdeur die via verpleeghuis ‘Rozenholm’ naar het hoofdgebouw van Zorgcentrum Aelsmeer loopt. Bij slecht weer mag u gebruikmaken van deze doorgang.

Voor deze woningen geldt: wachtenden met een zorgindicatie hebben voorrang.

zorgwoningen-Bloemendaela  zorgwoningen-aalsmeer


Beukenhof
Aan de Kanaalstraat ligt het complex ‘Beukenhof’. Dit heeft 24 woningen, bestaande uit tweekamerappartementen waar men zelfstandig woont, maar die direct verbonden zijn met Zorgcentrum Aelsmeer.

Het complex is alleen toegankelijk met een labelsleutel, wat ongenodigd bezoek uitsluit. Er is een lift aanwezig en op elke verdieping is een toegangsdeur naar het Zorgcentrum. De woningen worden toegewezen aan bewoners die nog zelfstandig kunnen wonen, maar met alle zorg onder handbereik. Zorg die uiteraard geleverd kan worden door Thuiszorg Aelsmeer.

beukenhof-aalsmeer  aalsmeer-beukenhof